Opgave Priegeldörp 2022

Opgave priegeldörp 2022

Jullie kunnen je weer opgeven! Priegeldörp is dit jaar van 22 t/m 25 augustus met het thema: Priegeldörp in de tijdmachine! Je mag meedoen aan Priegeldörp als je 6 jaar bent en/of als je na de zomervakantie naar groep 3 gaat.

De kosten zijn €17,50 per kind. Bij opgave betalen.

Onderstaand strookje voor 1 juli a.s. inleveren bij: Anne Veldman, De Kluft 24, Spijk, 0611937897

Opgaveformulier Word document: Opgave-Priegeldorp-2022

Het is ook mogelijk om je op te geven via de mail en het geld over te maken op rekeningnummer: NL31 RABO 0344798704.
Vermeld dan de namen van de kinderen in de omschrijving. Graag in een mail de overige gegevens (alles van het opgavestrookje) van de kinderen vermelden. Ook graag aangeven of je zou willen helpen als vrijwilliger. Mailadres: priegeldorpspijk@hotmail.com.

Wij zoeken vrijwilligers voor de catering, het opbouwen en afbreken van het terrein en het schoonmaken van de toiletten. Wij zijn erg blij met hulp. Interesse? Zo ja, mail ons of vul het opgave formulier in, dan nemen wij contact met je op.

We hopen jullie allemaal te zien deze zomer!

Anne Veldman

*foto Linda Scheltens-Tardis Timemachine

Dorpsagenda