Paasspeurtocht in Spijk

Paasspeurtocht in Spijk georganiseerd door Stijlvol Bloemen en Dorpsbelangen Spijk

Voor wie: alle basisschoolleerlingen
Wanneer: Zondag 4 april
Hoe laat: Van 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar: In Spijk

Wat moet je doen:
De paashaas heeft in ons dorp 303 paaseieren verstopt. Er zijn 300 gekleurde eieren en daarnaast een bronzen, zilveren en een gouden ei verstopt. Ga zondag 4 april vanaf 13:00uur op zoek naar de eieren. Neem een tasje of mandje mee om ze in te verzamelen. Lever de gevonden eieren in bij Hinnie Hofman aan de Nesweg 11. Dit kan tot 20:00 uur dezelfde dag. Vergeet niet een briefje hierbij te doen bij met je naam, een telefoonnummer en je adres. (Anders kunnen we je – mocht je een prijs winnen- niet vinden!)

Prijsjes te winnen:
Voor de 10 kinderen die de meeste eieren hebben ingeleverd is er een leuk prijsje te winnen. Vind je het bronzen, zilveren of gouden ei? Doe die ook in je tasje en dan heb je geluk, want die zijn goed voor éen van de drie hoofdprijzen.

Spelregels:
– Ga niet in tuinen van mensen zoeken, daar zijn de eieren niet verstopt.
– Aan alle volwassenen of bijna volwassenen die niet meedoen aan de speurtocht: mocht je eieren
tegenkomen; laat deze alstublieft liggen of hangen voor de kinderen die meedoen.
– Het zoekgebied is binnen de oranje cirkel op onderstaand kaartje

Namens Stijlvol bloemen en Dorpsbelangen Spijk; heel veel plezier en succes zondag 4 april!

Stijlvol Bloemen en Dorpsbelangen Spijk

Dorpsagenda