Avond4daagse a.s. maandag rondgang door Spijk

Helaas is de avond4daagse dit jaar in het water gevallen. Twee van de vier avonden hebben we niet kunnen lopen. We vinden het ontzettend jammer, dat we de laatste avond niet op een feestelijke manier de medailles hebben kunnen uitreiken. We hebben daarom Muziekvereniging CBS bereid gevonden om maandagavond van 18.45 uur tot 19.15 uur met alle toppers een korte rondgang van ongeveer 30 minuten door Spijk te maken. Na afloop zullen de medailles op het grasveld voor Pro Rege worden uitgedeeld en is er voor alle kinderen een ijsje.

Iedereen wordt om 18.35 uur verwacht, zodat we om 18.45 uur van start kunnen gaan.

De route:

  • Start Pro Rege
  • Havenweg
  • Tuinbouwweg
  • Hoofdweg Zuid
  • ‘t Loug
  • Hoofdweg Noord
  • Ubbenasingel
  • Nesweg terug naar Pro Rege

Nodig dus alle papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, buren en goede vrienden uit om je te komen aanmoedigen! Ook iedereen die de wandelvierdaagse gelopen heeft, maar niet op de CBS De Borgstee zit, is welkom! Mocht je deze avond verhinderd zijn, dan krijg je je medaille op school.

Groeten van de Ouderraad van CBS De Borgstee

foto’s uit het archief van spijk.net (2007)

Dorpsagenda