Spijk heeft inderdaad talent!

Vanmiddag mochten de talenten uit Spijk hun kunsten vertonen. Het publiek stroomde de goed verwarmde tent in. De deelnemers zaten zenuwachtig tussen het publiek te wachten op hun beurt. De jury bestond uit Ida en Marian, zij hadden vandaag de zware taak de deelnemers te beoordelen. Presentatrice voor deze middag was Ria. Job van den Berg beet het spits af met een live gezongen nummer van Bennie Jolink. De dancegirlzzz Celine, Marjet en Isa hebben op een nummer van Enrique Iglesias hun danstalent laten zien. Luna vertoonde daarna haar ingewikkelde kunsten met de Diabolo. Voor de pauze was de laatste act van Marieke, ze danste in haar eentje de sterren van de hemel op het nummer Waka Waka. Na de pauze begonnen Jelle en Merijn vol enthousiasme het nummer toeter op mijn waterscooter te playbacken. Tijd voor een dansact van de meiden Aline, Eline, Nienke, Asmara en Marit, ze deden dit perfect. De afsluiters waren Nils en Daan, zij dansten en playbackten op Tsunami, tijd om stil te staan hadden ze niet.

Linda Scheltens

Dorpsagenda