Bibliotheek wederom gered

Bedankt …..

inwoners van Spijk, Bierum en Losdorp voor het zetten van jullie handtekening op de petitie voor behoud van de bibliotheek in Spijk. Mede door deze ruim zeshonderd handtekeningen werd het een geslaagde actie (alweer) en wordt de bibliotheek in Spijk niet gesloten.

Afgelopen donderdag heeft de lijst Stulp bij de behandeling van de kadernota een motie ingediend waarin aan het college werd gevraagd er voor te zorgen dat bij de bezuinigingen op het bibliotheekwerk de bieb in Spijk in stand blijft. Omdat het college aangaf “altijd aan Spijk te denken” was de motie overbodig en werd daarom ingetrokken.

Ook de basisscholen in Spijk en Bierum, de peuterspeelzaal in Spijk en de leeskring in Spijk bedankt voor jullie medewerking.

Namens de vrijwilligers van de bieb in Spijk,
Liny Gardenier

2 gedachten over “Bibliotheek wederom gered

 • 30 juni 2011 om 14:50
  Permalink

  een woord van dank en een felicitatie aan het adres van diegenen die zich op een geweldige manier hebben ingezet voor het behoud van de bibliotheek is hier toch zeker op zijn plaats!!!!! Fineke Rendering

 • 3 juli 2011 om 11:25
  Permalink

  Bij deze wil ik de inzet van een ieder die betrokken is geweest met het behoud van onze bibliotheek vanaf deze plaats bedanken .
  Ik hoop dat er veel gebruik van wordt gemaakt en dat er veel meer leden zich nog aanmelden voor de ons zo belangrijke functie van de bleb.
  Het heeft een centrale functie voor de scholen als voor de inwoners van Spijk en omgeving.

Reacties zijn gesloten.

Dorpsagenda