Schuurdienst tijdens de Feestweek 2023

Feestweek in Spijk! Er zijn binnen- en buitenactiviteiten. De Spiekster feesten zijn in Spiekhoes, tent, gymzaal, schuur en door het hele dorp op straat.

Op zondag 4 juni was iedereen welkom in de schuur bij fam. Maarsingh. Het was een zonnige dag, dus prima weer voor een wandeling. In de gracht langs de boerderij bloeiden gele lissen en zwommen een meerkoet en haar jonkies. Prachtig!! Uit de schuur klonk al de muziek van CBS en er was koffie/thee met koek. Het was er leuk binnenkomen voor een praatje.

Om 11.00 uur namen we plaats op de stoelen onder het gebinte. Boven onze hoofden vlogen zwaluwen in en uit. Het CBS speelde op z’n best, ds. A. Linde gaf uitleg na de lezing over “Een vader had twee zonen”.

De kinderen hadden het al pratend, tekenend en kleurend gezellig met elkaar. Het was een feest voor jong en oud!

Protestantse Gemeente Spijk-Losdorp
(ontvangen bericht van een bezoeker van de schuurdienst)

Dorpsagenda