Nieuwsbrief juni 2022 Huisartspraktijk J. Cijsouw

Vakanties
Van maandag 20 t/m vrijdag 24 juni en van maandag 18 juli t/m vrijdag 5 augustus is de praktijk gesloten. Voor dringende zaken kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met dokter Addink uit ’t Zandt. Tel: 0596- 581282 en tussen 17.00 uur en 8.00 uur en in het weekend belt u de doktersdienst: 0900-9229.

No-show
Het komt de laatste tijd regelmatig voor dat een afspraak op het laatste moment afgezegd of vergeten wordt. Dit gebeurt vooral bij de praktijkondersteuners. Probeer op tijd uw afspraak te verzetten. dan kunnen we op uw tijd iemand anders plannen. Ook is het lastig om op korte termijn een nieuwe afspraak te plannen.

Corona
De laatste tijd komt het weer vaker voor dat er positief getest wordt op corona. Doe, als u verkouden of grieperig bent, eerst een zelftest voor u naar de praktijk komt. Zelftesten zijn bij ons te koop.

Inhalatie-instructie
Als u langdurig inhalatiemedicatie gebruikt, kunt u een oproep van de praktijkondersteuner verwachten om met u de inhalatiemedicatie te bespreken.

Websites
www.thuisarts.nl
www.apotheek.nl
www.rivm.nl

Huisartspraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9
9909 BA Spijk
telefoon: 0596-59 12 02

email: huisartsspijk@ezorg.nl
www.huisartsspijk.nl

Dorpsagenda