Motorvrienden rit Bierum-Spijk

Op zondag 22 mei vanaf 12:00 uur verzamelen de motoren zich op ‘t Loug in Spijk. Op deze prachtige plek rond het witte kerkje met de blauwe toren staat de koffie/thee klaar. De rit, van rond de 100 km, kent een tussenstop en een eindpunt waar gegeten en gedronken kan worden. De rit is verder voor eigen rekening en op eigen risico en geen evenement. Wie de rit op zijn navigatie heeft, proberen we zoveel mogelijk een opvallend hesje te geven om door andere deelnemers te kunnen laten volgen. Om 13:30 uur gaan we rijden.

Deelnemen?
Laat bij het evenement op Facebook, genaamd: Jaarlijkse Motorvrienden rit Bierum-Spijk, weten dat je erbij bent met een foto van je motor. We rijden in rustig tempo en genieten van de omgeving. Met andere plannen, s.v.p. een andere toertocht uitzoeken. De rit staat in het teken van Oekraïense vluchtelingen. Bij het evenement op Facebook is verdere informatie te vinden. Meer weten, stuur ons een berichtje. We hebben beiden een drukke baan, een antwoord kan dus even op zich laten wachten.

Hopelijk zien we jullie op 22 mei in Spijk

Gerrit-Jan Steenbergen en Ron Mulder

*foto Richard Degenhart

Dorpsagenda