Eerste editie Alleskunner van Spijk geslaagd

Op dinsdagavond was de geslaagde eerste editie van “de Alleskunner Spijk”. Net als tijdens de televisieshow op SBS6 werden er deze avond allerhande lastige en minder lastige spellen gespeeld waarbij er iedere ronde een deelnemer afviel. Er moesten vragen beantwoord worden, ballonnen hoog worden gehouden, moertjes met behulp van 2 satéprikkers gestapeld worden en meer van dit soort behendigheidsspelletjes. De deelnemers én alle toeschouwers werden, naar mate het spel vorderde, steeds fanatieker. De finale werd uiteindelijk door vier overgebleven kandidaten gespeeld. Met 1 hand moest zo snel mogelijk een doos tissues leeg getrokken worden. De winnares van deze eerste editie mag zich niet alleen Alleskunner van Spijk noemen maar kreeg ook een leuk borrelpakket als prijs mee naar huis.

Nina Mertens

*foto’s Nina Mertens

Dorpsagenda