Nieuwsbrief april 2022 Huisartspraktijk J. Cijsouw

Andere tijden apotheek
De medicijnen die wij bestellen via Mosadex groothandel werden ‘s nacht bezorgd. Vanaf deze week is dat helaas niet meer zo. Hoe laat ze precies komen, weten we nog niet. Dinsdag waren ze er rond 16.00 uur. We raden u aan om de medicijnen die vrijdag komen, na 16.00 uur of volgende week op te halen. De baxterrollen kunnen ook pas na 16.00 uur opgehaald worden.
De medicijnen die bezorgd worden, brengen we aan het eind van de dag, misschien wel na 17.00 uur.
De bezorgtijden van de medicijnen blijven niet zoals het nu is. Er wordt gewerkt aan een betere regeling.

Meivakantie
Vanaf vrijdag 22 t/m vrijdag 29 april is de praktijk gesloten. Bestel uw medicijnen ruim op tijd, omdat maandag 18 april de laatste dag is dat we medicijnen bij de groothandel kunnen bestellen. U kunt ze dan donderdag 21 april ophalen.
Als u gebruik maakt van proactief herhalen, hoeft u niets te doen. We zorgen dat de medicijnen op tijd klaar staan en u krijgt van ons een mail zoals u gewend bent.

2e boosterprik corona
Voor wie weinig mobiel is, willen we de thuisvaccinatie op donderdag 14 april in de tweede helft van de ochtend regelen. Als u hier gebruik van wilt maken, moet u dit voor dinsdag 12 april aan ons doorgeven.

Websites
www.thuisarts.nl
www.apotheek.nl
www.rivm.nl

Huisartspraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9
9909 BA Spijk
telefoon: 0596-59 12 02

email: huisartsspijk@ezorg.nl
www.huisartsspijk.nl

Dorpsagenda