Geslaagde tuin opruimdag

Een geslaagde tuin opruimdag aan de mevrouw Evers-Dijkhuizenlaan

Afgelopen vrijdag hebben medewerkers van Acantus in samenwerking met Dorpsbelangen Spijk en inwoners van de Evers-Dijkhuizenlaan een positieve opruimactie georganiseerd. In het kader van NLDoet is ervoor gekozen om de tuinen van inwoners die dat wilden, op te ruimen en te verfraaien met frisse viooltjes. Al het groenafval is opgehaald door de gemeente Eemsdelta en overig afval is door Acantus afgevoerd. Er is heel wat losgekomen; alle deelnemers hebben flink de handen uit de mouwen gestoken. Koffie/thee en een heerlijke lunch zijn verzorgd door Kornelia en co. vanuit het tijdelijke MFC.

We kijken terug op een nuttige, gezellige dag in Spijk en danken alle betrokkenen voor hun inzet en positiviteit.

Namens medewerkers Acantus,

Mathieu van Schaik
Bewonersconsulent Eemsdelta

Dorpsagenda