Stichting Decemberactie Kinderlach

Inzameling cadeautjes Stichting Decemberactie Kinderlach
Voor het achtste jaar op rij zamelen wij cadeaus in. Zo wordt het in december misschien feest in ieder gezin. Acht jaar geleden zijn we deze actie gestart, omdat we het heel erg vinden dat het niet voor ieder gezin vanzelfsprekend is om het Sinterklaasfeest met cadeaus en lekkernijen te kunnen vieren. Ieder kind zou op school enthousiast over het Sinterklaasfeest moeten kunnen vertellen.

We zamelen cadeaus in voor de kinderen van 0 t/m 12 jaar uit de gemeente Eemsdelta van wie de ouders staan ingeschreven bij de voedselbank. Wanneer u onze actie een warm hart toedraagt, kunt u een cadeautje kopen en deze afgeven bij één van onze inleverpunten. Te weten: ‘t Maar in Spijk, Expert in Delfzijl, Marskramer in Appingedam en HUBO in Loppersum.

Verder hebben wij op verschillende punten donatieboxen staan waar u een bijdrage in kunt doen. Ook zou u een bijdrage kunnen storten op bankrekeningnummer: NL80 RABO 0127951121 t.n.v. MB Drenth (dit geld zal dan ook worden besteed aan het kopen van cadeaus of speelgoedbonnen).

Vrijdag 26 november kunt u ons tegenkomen bij de Albert Heijn in Appingedam van 17:00 tot 21:00 uur en zaterdag 27 november zullen we staan bij Coop in Spijk van 10.00 tot 16.00 uur. Hier zamelen we Sinterklaaslekkernijen in om samen met de cadeaus uit te reiken, zodat het feest helemaal compleet is. Voor meer informatie kunt u kijken op onze Facebookpagina stichting decemberactie kinderlach of stuur een mailtje naar decemberactiekinderlach@gmail.com

Mariël Drenth, Kirsten Froma – de Weert, Tineke Roelevink, Henny Harkema, Siobhan Heininga, Trisha Berends

Dorpsagenda