Sinterklaasintocht 2021

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer met zijn pieten naar Spijk. Sint komt op zaterdag 20 november om 14:30 uur aan in de haven. Na de rondgang door het dorp heeft groep 5 t/m 8 een activiteit in het MFC (Fiepko Coolman school) tot 17:00 uur (Sint brengt ze daar heen). De kinderen van 0 t/m groep 4 gaan met een aantal Pieten naar de gymzaal. Daar hebben ze een activiteit tot 17:00 uur. Hiervoor is opgave verplicht. U kunt de naam en leeftijd van uw kind/kinderen mailen naar sinterklaasintochtspijk@hotmail.com

Mocht corona onverhoopt roet in het eten gooien, wordt de intocht zo goed als gelijk aan vorig jaar.

Dit is de route van de intocht:
Nesweg,
Hoofdweg Zuid,
Zwarteweg,
Grote Dijkstraat,
De Kamp,
Hoofdweg Noord,
Achteromweg,
Alberdaweg,
Ripperdaweg,
Ubbenasingel,
Nesweg,
Mevr. Evers Dijkhuizenlaan,
Willem de Mérodelaan,
parkeerplaats school.

Groeten de Sinterklaas commissie,

Hendrieke, Hinnie, Hendrik en Ellen

Dorpsagenda