Winkelhuis Spijk gaat vanaf 1 juli weer open

Winkelhuis Spijk gaat vanaf 1 juli weer open! Op dinsdag en donderdag van 9:00 tot 14:00 uur! Zien we je dan?

Het winkelhuis zal gebruik maken van een shop-in-shop model en wordt gelokaliseerd in een gedeelte van het voormalige bibliotheekgedeelte. Ondernemers zullen bij ons een plank of een kast kunnen huren waarin ze hun producten kunnen etaleren. Hierbij zal er een nadruk gelegd worden op lokale producten en lokale ondernemers. De winkel zal gerund worden door een professionele verkoper.

Met het Winkelhuis willen wij startende en al wat langer bestaande ondernemers zonder eigen fysieke locatie de mogelijkheid bieden om alsnog hun producten fysiek te kunnen etaleren. Verder zullen wij ondernemers door middel van bijvoorbeeld activiteiten in de business club ook ondersteunen in hun ondernemerschap. Daarnaast vinden wij het van belang dat er een winkelgelegenheid in het dorp komt voor kleine cadeautjes of snuisterijen.

Winkelhuis Spijk is onderdeel van Nije Riep regio winkel en ondernemershuis

Stichting Winkelhuis Spijk

Dorpsagenda