Leutje bloemen en plantjesmarkt

“Leutje” Bloemen en plantjesmarkt bij Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens”
Evenals voorgaande jaren, maar nu op de nieuwe locatie, organiseert Bloemen en Planten Centrum “Bie de Jongens” een gezellige “leutje” bloemen en plantjesmarkt. Donderdag 10 juni 08:30-18:00 uur, vrijdag 11 juni 08:30-20:00 uur, zaterdag 12 juni 08:30-16:00 uur. Vier alvast de zomer tijdens onze 3-daagse gezellige bloemen en plantjesmarkt met tal van leuke aanbiedingen voor uw tuin en huis, 650m2 buitenterrein met terras waar u kunt genieten van een bakkie koffie met wat lekkers van Bakkerij Olinga. We hebben voor u weer een diversiteit aan planten meegebracht. Zowel voor huis en tuin o.a prachtige oleanders, sundaville, polygala’s, verschillende soorten fuchsia’s en zeer mooie palmbomen en olijfbomen en diverse kamerplanten. Ook hebben we een groot assortiment snijbloemen en gemengde boeketten. Speciaal voor de kids hebben we weer een springkussen staan. Vrijdag 11 juni vanaf 14:00 uur word de muzikale noot gespeeld door Job oet Spiek. Hij zal diverse feestelijke nummers voor u spelen en zingen. Dit alles op een feestelijk buitenterrein.

U bent van harte welkom.

Ron en Klaas-Jan

Dorpsagenda