Plattegrond Marktplaats Spijk 2021

Zaterdag 29 mei vanaf 10.00 – 17.00 uur gaan we Spijk omtoveren tot een gezellige Marktplaats! Met tussen 12.00 – 15.00 uur weer de aanwezigheid van het draaiorgel en aan de Ubbenasingel zal ook Job oet Spiek uit volle borst zingen!

Aan de Jonker kunt u een kijkje nemen bij het oorlogsmuseum en aan de Havenweg kunt u een duik nemen in de Jakoezie oet Grunn. Verder kunt u op diverse plekken terecht voor o.a. bloemen, brocante, boeken, tweedehands paardenartikelen, kleding, speelgoed en natuurlijk heel veel meer. Ook kunt u op meerdere adressen genieten van een hapje en drankje.

Kinderen kunnen op de Tuinbouwweg langs bij Den Tekentafel of meedoen aan het stempelspel waarbij ze bij een volle kaart een suikerspin mogen ophalen. Verspreid over het dorp zijn totaal 5 stempelposten. Meedoen? Dan kan je vanaf 10.00 uur een stempelkaart ophalen aan de Tuinbouwweg 2a. Op de stempelkaart staan de 5 adressen van de stempelposten. Heb je alle stempels opgehaald, dan kan je de volle stempelkaart inleveren aan de Zwarteweg 11 voor een gratis suikerspin!

Wij wensen u een gezellige Marktplaats toe!

Ellen en Monique

Interactieve plattegrond Marktplaats Spijk 2021:

Dorpsagenda