Ongeval door obstakels op N33 t.h.v. Spijk

Afgelopen maandag 5 april 2021, tweede Paasdag, heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de N33 t.h.v. hectometerpaal 71.6 te Spijk. Dit is ter hoogte van de ijsvereniging. Het was donker, tijdstip 22:30 uur. Op deze plek waren een grote steen en een stuk hectometerpaal midden op de rijbaan gelegd. Een automobilist die plotseling moest uitwijken voor de obstakels is met zijn auto in de vangrail geklapt. Dit had forse schade aan de auto en de vangrail tot gevolg. Het had echter makkelijk nog veel slechter kunnen aflopen.

Dit is reeds de vierde keer dat er op deze plek obstakels, in het donker, op de rijbaan zijn gelegd. Dit is zeer gevaarlijk en crimineel gedrag.

De politie vraagt uw hulp om de dader of daders te achterhalen. heeft u informatie laat het ons dan weten via 0900-8844 of www.politie.nl. Anoniem kunt u melden via meldmisdaadanoniem 0800-7000

Via Instagram Wijkagent_Delfzijl_Noord

Foto: politie Ommelanden Noord (archief 7 maart 2021)

Dorpsagenda