Bouwwerkzaamheden supermarkt Coop Buist hervat

Bouwwerkzaamheden supermarkt Coop Buist Spijk hervat
In november 2020 waren de bouwvergunningen rond en is men begonnen met de voorbereidingen voor de bouw van een nieuwe supermarkt in Spijk. Helaas kwam er een kink in de kabel en moest er nog archeologisch onderzoek gedaan worden. Dit heeft 2 maanden in beslag genomen. Deze week zijn de werkzaamheden hervat en gaan we er vanuit dat alles nu soepeltjes zal verlopen. We verheugen ons op de nieuwe grotere supermarkt Coop Buist. Een aanwinst voor Spijk.

De redactie

Mededeling:
Aangezien we beginnen met het grondwerk voor de nieuwe winkel van Buist, zal er enige overlast ontstaan door aan- en afvoer van materiaal voor dit werk.
Hopende op begrip en uitziende naar een mooie nieuwe winkel.

Mochten er klachten zijn bel gerust

De Weert BV-Spijk

Dorpsagenda