Stank voor dank? Nieuws voor hondenbezitters

Zoals jullie wellicht een tijdje al hebben kunnen lezen zijn Hinnie en ik al maanden bezig met het realiseren van het project ” Doe Spijk een lol, ruim op die drol!”

Om een dorp ter grote van Spijk te voorzien van hondenpoepdispensers en enkele extra afvalbakken is veel geld nodig. Wij zijn dan ook al maanden bezig met het aanschrijven van diverse subsidiepotjes om het totale bedrag bijeen te krijgen.

Persoonlijk wil ik dan ook de hondenbezitters die zelf nog geld investeren in het aanschaffen van hondenpoepzakjes en deze gebruiken zeggen; Goed bezig! Houd vol! Binnenkort hopelijk in het dorp gratis verkrijgbaar!

Voor de hondenbezitters die de drollen van hun hond(en) niet opruimen, maar hun hond(en)overal te pas en te onpas laten poepen; Binnenkort overal hondenpoepzakjes gratis verkrijgbaar! Ik hoop dat je er gebruik van gaat maken!

En als laatste een verzoek aan de hondenbezitter die tussen gisteravond en vanmorgen op onze oprit zijn of haar hond heeft laten poepen; het ligt er nog! Kom vandaag even langs om het alsnog mee te nemen! Ik hoop dat je binnenkort het kakje standaard in het zakje doet!

Monique Kats-Flikkema