Schoen zetten bij Bartelds

Afgelopen weekend is Sinterklaas, onze goedheiligman, eindelijk weer aangekomen in Nederland vanuit Spanje! Vergezeld door zijn leuke en lieve zwarte pieten gaat hij heel het land door om cadeautjes te brengen naar lieve kinderen! Via een van zijn pietenbazen hebben wij vernomen dat Sinterklaas van plan is om alle mooi geknutselde schoenen te vullen met heerlijk snoepgoed!  Wij van Cafetaria Bartelds hebben het voor jullie daarom een stukje makkelijker gemaakt en een kant-en-klare knutselschoen geregeld! Print deze uit (of haal een geprint exemplaar op in de cafetaria), kleur en knutsel de schoen en lever deze in tot donderdag 3 december bij de cafetaria! Op zondag 6 december is de schoen gevuld weer op te halen! Deel dit bericht en laten we met z’n allen er voor zorgen dat de kinderen uit omgeving Spijk een leuke gevulde schoen mee naar huis kunnen nemen!

Bert Bartelds
FB: Cafetaria Bartelds

*Om te printen ga naar www.kleurplaten.nl en klik op afdrukken.