Sinterklaasintocht 2020

Hallo Lieve kinderen van Spijk,

Hier even een berichtje van Sinterklaas en zijn Pieten.
Door de corona zal de intocht dit jaar een andere vorm krijgen dan jullie gewend zijn, maar jullie overslaan doet Sinterklaas ook dit jaar niet. Sinterklaas heeft voor dit jaar een mooi voertuig besteld om naar jullie toe te komen. Op zaterdag 21 november zal Sinterklaas met zijn Pieten naar Spijk toe komen. We gaan dan een rondje maken door het hele dorp (route en tijd volgt nog).

Hiervoor wil Sinterklaas vragen of jullie mij die dag, zoveel mogelijk bij jullie eigen huis, komen toezingen en zwaaien. Nadat we het hele dorp hebben begroet komen er aan het begin van de avond 1 of 2 van mijn Pieten bij jullie langs met nog een kleinigheidje.

Hiervoor kunnen de ouders hun kinderen opgeven (graag met naam, leeftijd en adres) op onderstaand e-mailadres. Dit geldt alleen voor de kinderen in de leeftijd van 0 jaar t/m groep 8.

Onderstaand een nieuw e-mailadres dat je vanaf nu kunt gebruiken:

sinterklaasintochtspijk@hotmail.com

Opgeven kan tot 7 november

Groeten,

Sint en zijn Pieten

Update 8 november 2020:
Ondanks het harde werk van de Sinterklaascommissie heeft de gemeente nog geen akkoord gegeven op onze coronaproof Sinterklaasintocht in Spijk. Het wachten is nu op 18 november, in de hoop dat de maatregelen zullen worden versoepeld. Tot die tijd helaas geen intocht. Wel zullen de kinderen sowieso op 21 november een cadeautje van Sinterklaas thuis bezorgd krijgen. Hiervoor moet men zijn of haar kind(eren) wel opgeven.

Dorpsagenda