Bodemsanering Ubbenasingel 3 Spijk

Bodemsanering Ubbenasingel in Spijk
Maandag 26 oktober start Aannemersbedrijf Avitec BV in opdracht van de gemeente Delfzijl met een bodemsanering ter plaatse van de voormalige bibliotheek aan Ubbenasingel 3 te Spijk. Dit betekent dat zij grond gaan ontgraven en dit vervolgens gaan afvoeren. Er komt schone grond op dezelfde plekken terug. U kunt mogelijk lichte (geluids)hinder ondervinden van deze werkzaamheden.

Werkzaamheden en planning
Tijdens de werkzaamheden zal op twee plaatsen verontreinigde grond worden verwijderd. Het betreft een kleine ontgraving aan de voorgevel en een ontgraving aan de achterzijde van het gebouw. De ontgravingen zullen na afronding van de werkzaamheden worden aangevuld met schone grond. De werkzaamheden nemen naar verwachting drie dagen in beslag en zullen dus volgens planning woensdag 29 oktober zijn afgerond.

Verkeershinder
Vrachtwagens gaan enkele keren grond aan- en afvoeren, dit kan een kleine verkeershinder geven.

Gemeente Delfzijl