De speeltoestellen zijn verwijderd

Vanwege de uitbreiding van supermarkt Coop Buist moest de speeltuin helaas wijken. In eerdere berichtgeving hebben we gemeld dat we u op de hoogte zouden houden en dat het verwijderen van de speeltoestellen na de zomervakantie plaats zou vinden. We kwamen er gisteren achter dat de werkzaamheden al bijna voltooid waren. We hadden graag wat foto’s gemaakt van het hele gebeuren voor in het archief, maar daar hebben we helaas de kans niet voor gekregen. De paar foto’s van gisteren ziet u hieronder. Wij zijn van plan om een paar nieuwe onderhoudsvrije speeltoestellen op het huidige terrein te plaatsen. Omdat we nog niet weten wat de beste plek op het terrein is, wachten we af hoe e.e.a. eruit komt te zien tijdens en na de bouw van de supermarkt. 

Bestuur speeltuinvereniging Priegeltoen