Nieuws vanuit Winkelhuis Spijk

Nu de vakantie er bijna op zit, en de scholen ook bijna weer beginnen, even een berichtje van ons.
Het prachtige pand waar het Winkelhuis Spijk nu in zit is Nije Riep, dat is nu vooral bekend als de bibliotheek, en misschien was het al opgevallen, maar er zijn schilders druk bezig om het pand er weer stralend uit te laten zien, zodat het weer een echte blikvanger wordt!

Zaterdag 15 augustus is het marktplaats Spijk, en dan is Winkelhuis Spijk ook open, je kan dan een gezellig kopje Maalwerk koffie drinken, met cake van Delfzielster LekkerZ, voor een leuk kadootje kan je bij Granny’s hobbys , Marrianne’s borduurstudio of Anneke Vogel wel terecht, ook is er leuke unieke kleding te koop van SarinaSamantha en voor leuke kinderkleding en accessoires kan je terecht bij L’ Ap art, ook staan er leuke meubeltjes van sloophout, we staan voor jullie klaar! En hopen jullie te zien zaterdag 15 augustus van 10 tot 16 uur!
Wees welkom!

Hanneke Heun
Stichting Winkelhuis Spijk