Nieuwsbrief zomer 2020 huisartspraktijk J. Cijsouw

Zomervakantie
Van maandag 27 juli t/m vrijdag 14 augustus hebben we zomervakantie. Als u een huisarts nodig heeft, belt u dokter Addink: 0596-581282. Na 17.00 uur en in het weekend belt u de doktersdienst: 0900-9229

Geslaagd!!
We zijn blij dat we kunnen melden dat Alie en Liesbeth zijn geslaagd voor de opleiding voor praktijkondersteuner!

Corona
Gelukkig lijkt alles weer meer te gaan zoals het was, al blijft de 1,5 meterafstandregel belangrijk. De afspraken in de vorige nieuwsbrieven blijven bestaan, al vullen we de spreekuren wel meer in. Kom als het kan alleen, dan blijft het aantal mensen in de praktijk beperkt. Heeft u klachten die op corona wijzen, dan kunt u zich laten testen. Maak zelf een afspraak voor een test bij de GGD; bel: 0800-1202 en binnen twee werkdagen weet u de uitslag.

Certe
Voor bloedafname werkt Certe voortaan alleen nog op afspraak. Dit is om wachtrijen en volle wachtkamers te voorkomen. U kunt zelf een afspraak maken op www.certe.nl. U vindt daar de locaties en actuele openingstijden. Ook kunt u bellen om een afspraak te maken: 088-2371000.

Apotheeknieuws
De apotheek wordt nu twee keer per week bevoorraad: op dinsdag en vrijdag. In principe merkt u daar niets van, maar houd er rekening mee dat er vier dagen zit tussen het bestellen van de medicijnen en het ophalen. U kunt eventueel een afspraak maken voor het ophalen van uw medicijnen, wanneer u deze eerder nodig heeft.

Websites
https://www.thuisarts.nl
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19
https://ggd.groningen.nl

Fijne vakantie!
We wensen iedereen een fijne en ontspannen vakantie toe hier in Spijk, op een andere plek in Nederland of in het buitenland.

Huisartspraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9
9909 BA  Spijk
telefoon: 0596-59 12 02
email: huisartsspijk@ezorg.nl
www.huisartsspijk.nl

Dorpsagenda