Yoga in de tuin van Lijvkinderyoga

Als binnen nog niet kan, dan gaan we toch gewoon samen buiten yoga doen!
Sinds vorige week zijn de kinderyogalessen weer begonnen in de tuin van Lijvkinderyoga. Twee groepen kinderen volgen lessen op de woensdag en/of vrijdagmiddag. Vorige week hadden we naast de yoga houdingen en ontspanningsoefeningen ook een blote voetenpad: van gras naar plastic ribbels, op zacht kleedje, in zand, op een balansschijf en als laatste in een bak met koud water! Een ervaring met het zintuig ‘voelen’.
Deze week werden de kinderen geblinddoekt en was het zintuig ‘ruiken’ aan de beurt. Producten uit de tuin zoals de roos, lavendel, bieslook en citroenmelissebladeren werden na het ruiken op een kleed gelegd. En toen maar raden wat ze als 1ste, 2de, 3de en 4de hadden geroken!

Janneke Engelage,
Lijvkinderyoga