Trouwjurkavond Vrouwen voor elkaar

Dinsdag 10 maart was het dan eindelijk zover. Na maandenlange voorbereidingen konden we de trouwjurken showen. In een prachtig versierde zaal in het Carillon. Onder leiding van Willie Hofstee, die het grootste gedeelte van de voorbereiding heeft gedaan, liepen verschillende modellen de trouwjurken te showen van de leden. De modellen hadden we nodig omdat om een of andere reden de meeste trouwjurken waren gekrompen in de was. Maar gelukkig konden veel trouwjurken worden gedragen door de modellen. Soms door een dochter of kleindochter, wat natuurlijk iets extra’s had. Ook lagen er verschillende trouwreportage ’s die veelvuldig werden bekeken. Job oet Spiek zorgde voor passend muziek bij de avond. Super bedankt Job, het was heel leuk. Ook hadden we hapjes zoals vroeger op een bruiloft werd gepresenteerd. Met als afsluiting natuurlijk een kop koffie met een bolletje. De bolletjes werden gesponsord door Coop Buist waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank. De bloemen en zaalversiering werd grotendeels gedaan door Fineke en Heidi. Er stonden prachtige bloemstukken die aan het eind van de avond aan de modellen werden uitgereikt. Al met al hebben we een hele mooie avond gehad.

Door het corona virus zijn al onze activiteiten tot nader bericht afgelast.