Kleintje Winkelhuis komt er weer aan

UPDATE 13 MAART 2020!
Naar aanleiding van het advies van het RIVM hebben we besloten om kleintje winkelhuis af te lasten, we gaan natuurlijk kijken naar een nieuwe datum, alle ondernemers worden per mail op de hoogte gesteld, en we hopen dat iedereen onze Facebook pagina Winkelhuis Spijk blijft volgen voor een nieuwe datum. Mocht er een nieuwe datum bekend gemaakt worden dan zal dat ook op www.spijk.net komen te staan.

Hanneke Heun
Voorzitter stichting Winkelhuis Spijk

Kleintje winkelhuis komt er weer aan
Op 28 maart van 10:00 tot 17:00 uur organiseren we weer Kleintje Winkelhuis. Na het grote succes van vorig jaar, gaan we er dit jaar weer net zo’n groot succes van maken.

De eerste stands zijn al aangemeld en ook de muzikale gezelligheid is al toegezegd door niemand minder dan Job oet Spiek!

Wilt u nou ook nog graag een stand op Kleintje Winkelhuis? Mail dan uw naam, telefoonnummer en wat u wilt gaan doen/verkopen naar winkelhuisspijk@gmail.com. Deelname kost €10,-.

Theater Pannenkoek
Met dank aan bibliotheek Spijk is er dit jaar ook aan de kinderen gedacht. Theater Pannenkoek komt “Schone draak” spelen. Leuk voor kinderen van 2 tot ongeveer 7 jaar en de entree is helemaal GRATIS!

Winkelhuis Spijk
Wieneke Kloeze