Kerstviering Vrouwen voor elkaar

Kerstviering Vrouwen voor elkaar, met elkaar.

Op dinsdag 17 december hadden wij weer ons jaarlijks kerstdiner. Dit jaar hadden we besloten om het weer in de zaal van het Carillon te houden. Dit vergt meer voorbereidingen dan ergens te gaan eten maar de sfeer is wel heel mooi en gezellig. Gelukkig hebben we een paar hele creatieve dames in onze club n.l. Heidi en Fineke. Mede door hun geweldige inzet was de zaal omgetoverd tot een hele gezellige gelegenheid. Het diner werd verzorgd door de Vesting uit Appingedam. We begonnen met soep waarna een kerstverhaal werd gelezen door Alie. Daarna kwam het hoofdgerecht. Na een mooi gedicht van Betsy kwam het toetje. Iedereen heeft heerlijk gegeten. Daarna werd het bestuur nog verrast met een mooi kerststukje van de leden voor hun inzet. Waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. Zo’n blijk van waardering doet goed.Na nog een kopje koffie met chocolaatje ging iedereen weer naar huis. We hebben een hele geslaagde kerstviering gehad.

Op naar het nieuwe jaar. We wensen iedereen een heel gelukkig en gezond 2020.

Jannie Pijper
Foto’s Heidi Kruidhof

Dorpsagenda