Kerstpubquiz mooie samenwerking

Afgelopen vrijdagavond hebben we onze eerste kerstpubquiz gepresenteerd. De mannen van 3 borg bloemenshop hadden de zaal , in kerstsfeer omgetoverd. Flexion uitzendbureau zorgde ervoor dat iedereen een kerstmuts had en het MFC was medeorganisator en verzorgde de inwendige mens. Op zich mooie samenwerking om er iets moois van de te maken. In totaal 13 teams met gelukkig ook een aantal jeugdteams, mooi dat jullie er waren, Opening met wereldberoemd nummer White christmas, was blijkbaar nog even wennen voor iedereen. Vervolgens drie rondes met vragen voor elk wat wils. Deze keer wilden we vooral ook rekening houden met de jeugd, alhoewel vragen over oud Spijk ook nog lastig bleken te zijn. Ook het nieuwe logo van het Forum in Groningen was nog niet zo bekend. Uiteindelijk een muziekbingo met kerstliederen. Een letterpuzzel. Wat mij betreft mooie afsluiting om samen een van de mooiste kerstliederen te zingen van John Lennon en Yoko Ono. And then it is christmas (war is over). Ging echt prachtig. Iedereen bedankt voor jullie inzet, en aanwezigheid. Dit soort dingen kun je alleen maar samen doen. Gea, Jannie, Monique voor de jury, puntentelling enz. Cor voor je bijdrage.

Dorpsbelangen zet zich in om samen met andere organisaties binnen het dorp leuke evenementen te organiseren voor het dorp en veel veel meer, soms te financieren, maar zeker om het samen te doen. Deze kerstpubquiz is een mooi voorbeeld wat betreft samenwerking. Vond je het ook leuk, laat het even weten, heb je nog ideeën voor een volgende keer, staan we altijd voor open. Kritiek is makkelijk, feedback is mooier. Dorpsbelangen wenst iedereen fijne kerstdagen en alles wat wenselijk is voor 2020. Graag tot een volgende keer.

De uitslag:
1e prijs half zesjes
2e prijs kwistniet
3e prijs gedeeld, sjonnies, en K4
poedelprijs de vriendinnen

Namens iedereen van Dorpsbelangen
Freddy Hoogland

Dorpsagenda