Kerstfair Spijk 2019

Kerstfair Spijk 2019

Het aftellen is begonnen…… vrijdag 13 december 2019 is iedereen welkom op de Kerstfair in Spijk. Van 16.00 tot 21.00 uur kunt u genieten van allerlei winterse/kerst gerelateerde producten in het Multi Functioneel Centrum aan de Nesweg 1. Voor een mooi of lekker kerst cadeautje raden we u van harte aan om langs te komen, bloemen, kerststukjes, kaas, vogeltaarten, houtbewerking, geurtjes en nog veel meer…

Aan groot en klein wordt gedacht, zo worden er deze week kleurplaten op de scholen uitgedeeld voor de kleurplatenwedstrijd. Kinderen kunnen knutselen, cup cakes versieren, glitter tattoos of haarveren laten zetten of een envelopje trekken uit de kerstboom van v.v. Poolster.

Daarnaast kunt u prachtige prijzen winnen bij de kraam van het Spierfonds, vv Poolster en een wens ophangen in de Wens-boom. Met medewerking van verschillende Spijksters ( MFC, Priegeldörp, Buist, Sylvie, Trisha) is er allerlei lekkers te eten en drinken tijdens de kerstfair, kom dus vooral met lege buik!

We hopen jullie allemaal te zien en er samen een gezellige avond van te maken!

Vriendelijke kerstgroet,
Hendrieke en Kelly