Inzamelingsactie voedselbank bij coop Buist

Van 16 t/m 24 december organiseert de Voedselbank Appingedam-Delfzijl een inzamelingsactie bij de COOP supermarkt Buist in Spijk. De actie is vooral gericht op het inzamelen van lang houdbare producten zoals blikgroenten, pasta en rijst, mix voor pasta en rijst, suiker, soep in pak of blik en melkproducten.

Uit berichten die eerder zijn gepubliceerd, is al gebleken dat het nodig is, omdat het aantal huishoudens dat een beroep doet op ondersteuning nog steeds groeit en de voorraden in de loop van het jaar altijd snel afnemen. De voedselbank is erg blij dat de heer en mevrouw Buist van de COOP vestiging hun medewerking aan deze inzamelingsactie willen verlenen.

Gedurende deze dagen kunnen ook de waardepunten van Douwe Egberts worden ingeleverd. Die waardepunten kunt u vinden op de pakken DE-koffie en de verpakkingen van Pickwick thee. Douwe Egberts schenkt per 500 punten één pak koffie aan de voedselbank. De vorige inzamelingsactie van deze waardepunten was een groot succes. Het leverde ruim 1300 pakken koffie op!

De voedselbank hoopt dat het winkelend publiek ook dit jaar weer met gulle hand geeft.

Voedselbank Appingedam-Delfzijl
Piet Mollema