Prijsjes gezocht voor kerstfair 2019

Oproep: prijsjes voor de kerstfair 2019

Vrijdag 13 december is de kerstfair 2019 in het MFC. Onze voorbereidingen zijn in volle gang. De activiteitencommissie van VV Poolster zal aanwezig zijn met een stand waar jong en oud een gokje kunnen wagen met het ‘kerst-enveloppenspel’.

Misschien heeft u nog leuke, nieuwe spulletjes thuis die u niet gebruikt. Denk dan aan ons. Wij zijn nog op zoek naar mensen die een prijsje beschikbaar willen stellen voor de voetbalvereniging. (ideeën zijn: decoratie prijsjes, huishoudelijke artikelen, spelletjes, puzzels, sportartikelen, etenswaren (let op de houdbaarheidsdatum)…..)

U kunt de prijsjes voor 1 december afgeven bij:
Annelies Hofstee, Kleine Dijkstraat 1 te Spijk
Tanja Koers, Heruma 12 te Bierum

Wij hopen op uw steun. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie VV Poolster
Annelies Hofstee