Beweegtuin Spijk nieuws

Na een fantastische opening op 28 mei, waar gasten en dorpsgenoten goed vertegenwoordigd waren, zijn we nu bezig met de afwerking en ontwikkelen van nieuwe plannen.

Denk bij de afwerking aan een pad, naar de deurtjes, in het hekwerk rond de tuin. Tegels onder de picknicktafel en het vastzetten van het sponsorbord. Op ons wensenlijstje staat nog verduurzaming van de verlichting bij de ijsbaan en een verlichtingspunt bij de beweegtuin.

En dan zijn we al aan het denken hoe verder…..De trainer traint cursus van 18 juni willen we herhalen in september. In die maand staat er ook een boot camp voor jong en oud op de agenda en we brainstormen over een bikkel / mudrun begin 2020. Het begeleid bewegen op de dinsdagavond en woensdagmorgen willen we zeker 1 x per maand onder professionele begeleiding doorzetten. Een looproute met km aanduiding is ook een van de mogelijkheden.

U ziet we gaan nog even verder, omdat uw enthousiasme ons motiveert om nieuwe sporten onder uw aandacht te brengen om zo Spijk in beweging te houden!

De werkgroep Beweegtuin Spijk