Activiteiten bij Bloemenshop 3Borg Spijk

Lustrum Moederdag plein ( 5de keer ). Diverse activiteiten bij Bloemenshop 3Borg Spijk.
In verband met Moederdag, zondag 12 mei, organiseert Bloemenschop 3Borg Spijk diverse activiteiten op het Moederdag plein voor de winkel. Hierdoor is de Schoolstraat vanaf woensdagmiddag tot zaterdag 18:00 uur afgesloten voor al het verkeer. Er zullen diverse activiteiten zijn op het feestelijk ingerichte plein, zoals: diverse Moederdag presentjes, Moederdag boeketten, diverse kamerplanten, verschillende soorten buitenplanten, met dit jaar ook enkele mediterrane planten, zoals diverse palmen tot wel 2,5 meter hoog, olijfbomen, citrus boompjes, oleanders etc. Ook aan de kinderen is er gedacht door middel van een groot springkussen. Dit alles op een sfeervol Moederdag plein.

Openingstijden Moederdag plein:
Donderdag 9 mei 8:30 uur tot 18:00 uur
Vrijdag 10 mei 8:30 tot 20:00 uur, extra koopavond
Zaterdag 11 mei 7:00 tot 17:00 uur

In samenwerking met Restaurant Eemshaven te Losdorp hebben we vanaf dinsdag 7 mei tot zaterdag 11 mei een Moederdag actie. Bij inlevering van je kassabon, met daarop je naam en telefoonnummer, wordt op zondag 12 mei door beide ondernemers een winnend lot getrokken. U wordt telefonisch op de hoogte gebracht als u heeft gewonnen.

Bloemenshop 3Borg Spijk bestaat dit jaar 5 jaar en in het kader daarvan hebben wij dit jaar wat extra activiteiten met onder andere op 24 en 25 mei de wel bekende bloemetjesmarkt in en om de winkel, dit jaar extra met brocante. Hemelvaartsdag 30 mei zijn wij de gehele dag geopend. Op vrijdag 31 mei organiseren wij een mega bingo met fantastische prijzen o.a huishoudelijke artikelen, waardebonnen oplopend tot wel €100,- en natuurlijk geweldige bloemen en planten. Op zaterdag 1 juni kunt u ook terecht voor het rondje marktplaats Spijk , ook daar zullen wij leuke bruikbare artikelen voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Zeker de moeite waard om daar een kijkje voor te nemen.

U bent van harte welkom aan de Schoolstraat 1 te Spijk , 06-57551146 ( tegenover de rode kerk )

Bloemenshop 3Borg Spijk
Ron en Klaas-Jan