Beweegloket vanaf 4 maart weer in Steunstee

Beweegloket vanaf maandag 4 maart weer in Steunstee!
Even voorstellen: ik ben Ellen Wollerich en werk voor Huis voor de Sport Groningen als beweegcoach in de gemeente Delfzijl. Net als Ramon Wolf ( Sportcoach) zal ik ook veel te vinden zijn in Spijk. Het verschil tussen Ramon en mij is dat ik me voornamelijk met volwassenen en senioren bezig houdt waarvoor het bewegen niet altijd vanzelfsprekend is. Als beweegcoach kan ik op verschillende manieren ondersteuning bieden aan inwoners van Spijk bij het bewegen/ in beweging komen. Dit kan o.a. door adviesgesprekken over beweegmogelijkheden, 1 op 1 begeleiding bij het bewegen, ondersteunen van organisaties/bewonersinitiatieven op beweeggebied en d.m.v. het uitvoeren van activeringsplannen.
U bent van harte welkom om op maandagmiddag tussen 15.30 uur en 17.00 uur bij mij binnen te lopen bij de Steunstee te Spijk tijdens het beweegloket.
Past bovenstaande moment u niet? Dan is het ook mogelijk om via de mail of de telefoon een afspraak te maken: e.wollerich@hvdsg.nl en 06 26 97 52 08

BEWEEGLOKET
Bewegen is voor iedereen!

Wat: Beweegloket Spijk
Wie: Voor iedereen die zo lang mogelijk in beweging wil zijn en blijven en daarbij een steuntje in de rug kan gebruiken!
Hoe: Informatie en/of adviesgesprek over aanbod in het algemeen, voor u als u een beperking heeft of als u ondersteuning zoekt met het vinden van een gezonde(re) leefstijl
Wanneer: Elke maandag tussen 15.30 uur en 17.00 uur
Waar: Steunstee, Ubbenasingel 3 in Spijk
Prijs: Er zijn géén kosten aan verbonden

Aanmelden is niet noodzakelijk. Wilt u vooraf informatie? Bel 0626975208 of mail dan: Ellen Wollerich

Ellen Wollerich
Beweegcoach

Dorpsagenda