Kerstochtend in Spijk 2018

We hadden net tegen elkaar gezegd dat we er waarschijnlijk doorheen waren geslapen. Op zich vreemd, want normaal ben ik tussen 05:00-06:00 wel wakker. Voor mijn gevoel stonden ze “vroeger” al voor zessen te spelen. Klokslag zeven werden we echter alsnog verrast door de eerste klanken. Snel aankleden en al struikelend van de trap af naar beneden. Telefoon mee om ook voor de verandering wat live beelden te maken. Weer gelukt, hoewel ik de volgende keer wel even een flitser zal meenemen. Wat weer een heerlijke start van de Kerst. Wat moeten we hier in Spijk zonder Dijkmannen (direct en indirect) beginnen? Voor het huis van de familie Cijsouw werd de rondgang afgesloten met de vrolijke klanken van Jingle Bells. Dank jullie wel voor het in stand houden van deze prachtige traditie.

Dit is gelijk een mooi moment om u namens de redactie fijne feestdagen toe te wensen.

Jan G. Hazeveld