Een gewaarschuwd mens …

Er gaat een man door het dorp die zich voordoet als medewerker van Enexis. Deze man kon zich niet legitimeren bij familie van me en wilde graag even binnen praten over wat er allemaal goedkoper kan aan gas en elektriciteit e.d. Vrijwel meteen diende hij het bankrekeningnummer te hebben, om zaken goed af te kunnen handelen. Dit rekeningnummer is uiteraard NIET gegeven aan de man. Hij heette Josef en was getint van huidskleur. Toen het rekeningnummer niet werd gegeven was de man snel klaar en vertrok.
Na telefonisch contact met het hoofdkantoor van Enexis, is mij verzekerd dat er GEEN landelijke actie gaande is en dat Enexis überhaupt niet bij de deuren langs gaat. Er is door ons een klacht ingediend en er is melding van gemaakt.
Mocht deze man aan uw deur komen, wees gewaarschuwd en/of neem contact op met Enexis!

Angela Flikkema