GSM bereik KPN tot nulpunt gedaald

Gisteren is de GSM mast aan de Nesweg verwijderd. Dit heeft tot gevolg dat het mobiele netwerk van KPN fors minder is geworden. Zo is mijn ontvangst binnenshuis nu teruggelopen van uitstekend naar 0,0. Bij navraag bij mijn eigen povider Telfort (zij maken ook gebruik van het KPN netwerk) blijkt dat de nieuwe mast niet eerder wordt geplaatst dan eind januari 2019. Ik heb aangegeven dat ik mijn abonnement hierdoor wil beëindigen omdat ik bereikbaarheid belangrijk vind. Men heeft hier begrip voor. Wel een vreemde handelwijze, eerst de oude mast verwijderen en pas maanden later een nieuwe plaatsen. Zou dat ook in het Westen zo gebeuren?

Jan Peter Kapteijn

nb. Bij die gemeente Delfzijl zijn ze al geruime tijd met (sinds maart 2017) bezig met een principe akkoord voor het verplaatsen van de mast. Klik hier voor dit artikel uit 2017. De verantwoordelijke mensen bij gemeente waren vandaag niet aanwezig.

Dorpsagenda