Nieuwsbrief mei Huisartspraktijk J. Cijsouw

Praktijk gesloten
De praktijk is maandag 4 en dinsdag 5 juni gesloten. Alie is dinsdag 5 juni wel aanwezig, dus de afspraken die u met haar heeft, gaan gewoon door.

Zomervakantie
Wij hebben zomervakantie van 23 juli t/m 10 augustus. Maandag 13 augustus zijn we er weer. Vraagt u alstublieft ruim op tijd uw medicijnen aan. De assistentes houden er nu al rekening mee dat ze u voldoende medicijnen meegeven tot na de zomervakantie (september).

AVG
De wet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) gaat per 25 mei in. In de vorige nieuwsbrief stond al iets over de gegevensuitwisseling per email vermeld. Verder kunt u meer lezen over wat de AVG voor u en voor ons betekent op onze website. Wat de bescherming van uw gegevens betreft verandert er niet veel, omdat wij al gebonden waren aan de geheimhoudingsplicht.

Dorpsagenda