Priegeldörp 2018 opgaveformulier

Priegeldörp, de kinderspeelweek van Spijk, is dit jaar van 27 t/m 30 augustus. We hopen op een zonnige maar zeker weten gezellige week met het thema: Priegeldörp aan zee! Je mag meedoen aan Priegeldörp als je 6 jaar bent en/of als je na de zomervakantie naar groep 3 gaat.

De kosten bedragen:

  • 1e kind 12,50 euro
  • 2e kind 10,00 euro
  • 3e, 4e, … kind uit hetzelfde gezin: gratis

BIJ OPGAVE BETALEN!

JE KUNT JE NOG OPGEVEN TOT 1 AUGUSTUS

Je kunt je op drie verschillende manieren opgeven. Mail, uitgeprint opgaveformulier of het digitaal opgaveformulier.

MAIL
Je kunt je opgeven voor 1 augustus via de mail (Mailadres: priegeldorpspijk@hotmail.com) en maak het geld over naar rekeningnummer: NL 20 RABO 0383010888. Vermeld dan de namen van de kinderen in de omschrijving! Graag in een mail de overige gegevens van de kinderen vermelden.

Downloaden en uitprinten opgaveformulier
Download het opgaveformulier en vul deze in. Inleveren kan voor 1 augustus op een van de volgende adressen. Grianne Flikkema; Nesweg 27, Spijk; 0622238750 of  Anne Veldman; Tweehuizerweg 9, Spijk; 0611937897. Je kunt hier het opgaveformulier downloaden.

Digitaal opgaveformulier
Maak voor 1 augustus gebruik van het onderstaande digitale opgaveformulier en maak het geld over naar rekeningnummer: NL 20 RABO 0383010888. Vermeld dan de namen van de kinderen in de omschrijving!

We hopen jullie allemaal te zien deze zomer!

>>>>>>>>>

Digitaal opgavefomulier
[si-contact-form form=’7′]

Dorpsagenda