Clubavond ‘vrouwen voor elkaar met elkaar’ geslaagd

Zo, nu na de jaarvergadering op 13 februari 2018 zijn onze banden met een 85 jarig verleden helemaal verbroken. Misschien op papier, maar natuurlijk niet in gedachten, in herinneringen. Maar toch, de verslagen over het jaar 2017 van Vrouwen van Nu, afd. Spijk kunnen worden opgeborgen in het archief. Intussen is het bestuur n.a.v. de ideeën van de leden bezig met het programma voor het seizoen 2018-2019. We hebben statuten en een huishoudelijk reglement. En zoals u ziet een NIEUW emailadres.
En we hebben twee nieuwe bestuursleden. Het bestuur bestaat nu uit: Alie Kuiper, Beitske Eversdijk, Betsy Brontsema, Willy Hofstee, Maria Scholtens en Jannie Pijper. Ondergetekende blijft haar werkzaamheden dit seizoen nog doen. Eind mei leg ik mijn taken neer. Als er geen opvolging komt, dat zou ik nog wel een verslagje van de clubavonden willen schrijven.

Na al de verslagen, de presentatie van de bloemstukken die we op de paasworkshop kunnen maken namen Willie Hofstee en Maria Scholtens het heft in handen. Ze waren bij Alex, onze fietsenmaker geweest en hebben hem verlost van een tas vol oude fietsbanden. En daar moesten wij nu iets van maken. Gelukkig hadden ze al veel voorwerk gedaan. Aan het eind van de avond keerden de dames met een mooie zelfgemaakte halsketting naar huis. Op het moment dat ik dit typ draag ik mijn ketting.

Onze volgende clubavond is 13 maart. Dan komt Sebastiaan Scholtens. Hij zal het hebben over: Hoe herken ik drugsverslaving. Natuurlijk zijn gasten welkom. Tijd: 19.45 uur in café Carillon.

Er heerste op 13 februari zo’n goede sfeer, dat het bestuur heeft besloten het seizoen te verlengen met een clubmiddag op 15 mei.

Wike Spoelstra, secretaris
De Kluft 22, 9909 CA Spijk, tel. 0596 567410
Email vrouwenvoorelkaar.metelkaar@gmail.com

Dorpsagenda