Feestweek Spijk programma 2018

FEESTWEEK SPIJK 2018

Ook dit jaar is het weer gelukt om voor het hele dorp een gevarieerd feestweekprogramma neer te zetten. Feestweek Spijk, een week waarin al jaren diverse activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud. Een ieder zal er niet altijd bij stil staan, maar vind elk jaar maar weer mensen die tijd en zin hebben om mee te werken aan het realiseren van zo’n week. Gelukkig heeft Spijk nog vele actieve inwoners die graag hun steentje bij willen dragen. Of het nou gaat om het bedenken of om het uitwerken van een idee! Via deze weg willen wij als bestuur dan ook graag deze vrijwilligers bedanken voor hun inzet!

Zoals elk jaar vragen wij u als inwoner van Spijk om tijdens de feestweek uw tuin een extra feestelijk tintje te geven. Dit jaar dagen wij u uit om gerelateerd aan het feestweekthema sport & spel, uw tuin zo feestelijk mogelijk aan te kleden. Een onafhankelijke jury zal tijdens de feestweek het dorp rond gaan en 4 prijzen uitreiken. Een 1e en 2e prijs voor de mooiste straat, en een 1e en 2e prijs voor de mooiste individuele tuin. De bekendmaking vindt plaats tijdens de jaarmarkt bij de kraam van dorpsbelangen. Ook de prijsuitreiking zal hier plaatsvinden.

Programma:

Maandag  21 mei  2e pinksterdag
Dinsdagavond  22 mei  Volleybaltoernooi
Woensdagavond  23 mei  Pubquiz
Donderdagavond  24 mei  Autosterrit
Vrijdagmiddag  25 mei  Kinderactiviteiten
Vrijdagavond  25 mei  Kelnerrace
Zaterdag  26 mei  Jaarmarkt Spijk

Een uitgebreid programma volgt zodra alle informatie binnen is.

Stichting dorpsbelangen Spijk
Monique Kats

Dorpsagenda