Sinterklaasfeest op CBS De Borgstee

We kunnen terugkijken op een geweldig sinterklaasfeest! Het feest begon al in november met een bouwkeet op het schoolplein…..Wat was dat nu voor iets raars?? De volgende ochtend was de bouwkeet zelfs versierd met vlaggetjes en cadeautjes… Op de ochtend van 5 december zagen we alleen maar Pieten…,zij werden gebracht in het busje van aannemersbedrijf Timmers. Wat bleek… de Pieten hadden een baantje gescoord bij deze aannemer en werkten op het dak. Maar waar was Sint…. hij lag te slapen in de school!!!! Het duurde even voor alle misverstanden uit de lucht waren, maar daarna konden we heerlijk genieten van het bezoek van Sint en zijn Pieten aan onze school!

In de kleutergroepen deden de Sint en zijn Pieten mee met het spelletjescircuit, in groep 3 kregen de Sint en zijn Pieten een pepernoot massage en in groep 8 werden pepernoten gebakken!! In groep 4 genoten de pieten van zelfbedachte dansjes en in groep 5 werd een sinterklaasmedley met boom-whackers opgevoerd! In groep 7 waren de Sint en zijn Pieten onder de indruk van de originele surprises en de gedichten. In groep 6 werd ook een dansje opgevoerd door een (bijna) professionele meidengroep! Geen Piet kon stil blijven zitten, het swingde de pan uit! Het was een heel geslaagde dag waar we allemaal enorm van hebben genoten! Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen!

Wilt u nog meer foto`s zien, kijk dan eens op onze website: www.cbsdeborgstee.nl

Peter van Kooten
CBS De Borgstee

Dorpsagenda