Feestelijke kerstmaaltijd Steunstee

We hebben vanmiddag de laatste Eetkamer-maaltijd, van de Steunstee, genuttigd van dit jaar 2017.
Het was een extra feestelijke maaltijd, de zaal was versierd in Kerstsfeer, maar ook het eten was extra feestelijk, je kunt wel zeggen; het was een Kerstmaaltijd! ( dank aan de Groene Weide waarmee dit geregeld kon worden).
Wat hebben we ( 18 personen) heerlijk gegeten.
De 3 vrijwilligers, die de versiering en ook het toetje voor hun rekening hebben genomen ( ijs met warme kersen en slagroom!) en de 3 vrijwilligers die ons eten serveerden, heel hartelijk dank voor jullie inzet.

Er was deze middag ook een stage loopster, die heeft zich direct aangemeld als vrijwilliger, wat zijn we daar weer blij mee, want alles draait in de Steunstee op vrijwilligers, zonder vrijwilligers zouden deze, en andere activiteiten onmogelijk zijn!!

We hadden vandaag ook een jarige in ons midden nl. mevr. Sietje Vegter, ze is 87 jaar geworden. Natuurlijk hebben we voor haar gezongen en dat ze nog lang mag blijven leven, hoera, hoera.

Ik wil via deze weg alle Spieksters, prettige kerstdagen en een gezegend 2018 wensen, namens alle vrijwilligers van Steunstee.
Zoals wij hier in Spijk het zeggen: Veul hail en zegen in t Nije Joar!!

Namens Steunstee:

Pie Pijper