Dagtocht naar kerstmarkt in Bremen

Omdat ik zelf in Spijk woon heb ik als eigenaar van VakantieXperts Eemsmond in Uithuizen voorgesteld om Spijk dit jaar toe te voegen als opstapplaats voor de kerstmarkt in Bremen. Samen met UVO dagtochten organiseer ik dagtochten met opstapmogelijkheden in de regio. Indien we voldoende aanmelding binnen krijgen uit Spijk, gaan we Spijk wellicht toevoegen als vaste opstapplaats.

Dit jaar gaan we op zaterdag 9 december naar de kerstmarkt in Bremen. Opstaptijd is Spijk is 08.30 uur en we zijn om ongeveer 19.00 uur weer terug in Spijk. Prijs: Є 31,- per persoon.

Andere opstapplaatsen zijn: Warffum, Uithuizen en Uithuizermeeden. Meldt je snel aan voor dit leuke uitje via telefoonnummer: 0595-434159, per mail: uithuizen@vx.nl of kom langs bij VakantieXperts Eemsmond, Hoofdstraat Oost 25 in Uithuizen.

Gea Reitsema
Hoofdweg Zuid 31
9909 BA Spijk