Huisartspraktijk J. Cijsouw Nieuwsbrief

Waarneming tijdens de vakantie
Wij zijn met vakantie van 14-08 t/m 01-09.

Waargenomen wordt door de praktijk in ‘t Zandt. De eerste 2 weken door dokter Mulder en de laatste week door zijn opvolgster, mevrouw Addink. Ze heeft al een praktijk in Middelstum (tel: 0596-581282).
Let op: de apotheekvoorziening in ‘t Zandt zal plaatsvinden vanuit Middelstum. U kunt dus niet alle voorgeschreven of herhaalde medicatie direct meekrijgen. Belangrijk is dat u van tevoren uw medicijnen aanvraagt. U kunt uw medicijnen wel ophalen in ‘t Zandt. De tijd bespreekt u met de assistente.

E-Service
Onze digitale medicatie-herhaal-service werkt verre van ideaal.

Van uw kant kunt u opmerkingen invoeren, maar die komen niet bij ons terecht. U kunt geen aangepaste hoeveelheden ingeven. Aan onze kant blijkt dat er bij het beoordelen en accorderen van aangevraagde medicijnen bij de huisartsenmodule, niet alle medicijnen doorkomen bij de apotheek. Dat geeft veel ergernis bij degene die bestelt, bij de assistentes en bij de huisarts.

Er is regelmatig overleg geweest met de leverancier van het programma, maar dat heeft nog niet geholpen. Na de vakantie zullen we weer met de leverancier alles doorlopen. Bij onvoldoende uitzicht op verbetering, gaan we op zoek naar andere mogelijkheden. We nemen dan ook een beslissing of we de e-consultmodule activeren. Dat is een module waarin u korte vragen kunt stellen, die door ons binnen een bepaalde tijd beantwoord worden.

Kijk verder op onze site voor onder andere het laatste nieuws en de uitslag van de enquête.

Dorpsagenda