Weergaloos grachtenconcert van Muziekvereniging CBS

Gisteravond vond, na maanden van voorbereiding, het grachtenconcert van muziekvereniging CBS in Spijk dan eindelijk plaats. Op het moment suprême was de zon gaan schijnen en de wind gaan liggen. De temperatuur was in tegenstelling tot de generale repetitie perfect.

Rond 18:30 uur kwamen de eerste bezoekers en raakten de tribunes en stoelen al snel vol. Zo’n 1000 bezoekers hebben genoten van de muziek van CBS en de musicalsterren (jeugd uit Spijk, Bierum e.o.) op het het podium. Van Mary Poppins tot Les Miserables en met als absolute sluitstuk The Lion King. Van decorstukken tot kostuums, alles was zelfgemaakt en tot in de puntjes afgewerkt. Met voorbeelden van de originele producties in de hand werden alle musicalsterren in de schmink gezet. Echt niets werd aan het toeval overgelaten.

Zo’n 45 muzikanten, 35 musicalsterren en vele vrijwilligers hebben Spijk een schitterende avond bezorgd. Muziekvereniging CBS kan vol trots terugkijken op een weergaloos spectakel. De lat, voor een eventuele volgend grachtenconcert, ligt hoog.

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Hieronder vindt u een greep uit de honderden foto’s die we gisteren hebben gemaakt.

Linda/Jan

Dorpsagenda