Tocht om de Noord

Op zaterdag 23 september komt de Tocht om de Noord door Spijk. Ruim 4000 wandelaars zullen zich door Spijk laten leiden en daar willen wij ze een mooie herinnering meegeven. De wandelaars komen vanuit Bierum langs het sportpark en trekpad door het Multifunctioneel Centrum Spijk (MFC). Vervolgens via de Schoolstraat, t’Loug, Spaarbankweg en de Grote Dijkstraat richting t’Zandt. Langs de route wordt van ons gevraagd om iets met het thema ‘De kerstvloed van 1717’ te doen. Dit kan bijvoorbeeld een stukje theater zijn of een tentoonstelling. Heeft u nog leuke ideeën of adviezen hoe we dit samen kunnen invullen, dan bent u van harte welkom op onze inloopavond op 27 juni in het MFC Spijk. We kunnen uw hulp goed gebruiken.

Wat: Inloopavond Tocht om de Noord
Waar: MFC Spijk (Pro Rege)
Hoe laat: 19:00 – 21:00 uur
Wie: Voor iedereen die een idee heeft, vrijwilliger wil zijn, of geïnformeerd wil worden

Johnny Sikkema

Dorpsagenda