Podia grachtenconcert opgebouwd

Ik was vanochtend net aan mijn tweede bakkie toe toen er een truck vol met onderdelen voor twee podia richting ‘t Loug werd gereden. Na een technische peptalk van een van de mannen van Kolkman, waar ik echt helemaal niets van begreep, werd een lengte podium in de breedte opgesteld of andersom met hier en daar een 3,5 of 7 (bleek achteraf de hoogte van de staanders te zijn waar de dragers in moesten worden gehangen). Op de, eerder deze week door Meindert en zijn mannen gemaakte, fundering kon het podium overigens redelijk eenvoudig worden geplaatst. Net op tijd voor de lunch kwam Dick ook even poolshoogte nemen in zijn mooie, nieuw uit doos, schoenen en werkbroek ;-).

Volgende week wordt er aan de overzijde nog een tribune geplaatst waar de zo’n 350 man op plaats kunnen nemen. Het ziet er allemaal perfect uit en ben benieuwd hoe het er straks allemaal aangekleed uitziet. Nog even wachten helaas maar heeft u het al in de agenda staan .. 17 juni?

Jan G. Hazeveld